Caption Aligned Here

Blog Full Right Sidebar

Днес учениците от 9. а и 9. б клас се притекоха на помощ на възрастен човек в нужда. Благодарим Ви, че сте проявили доброта и се грижите за хора в нужда!Вашата помощ е светлина в техния живот! Продължавайте да бъдете вдъхновение за други с вашите добри дела!
Read More
На 18.11.2023 г. ученици от 4. и 6. клас от 56. СУ „Проф. Константин Иречек“ взеха участие в Немския Коледен Базар – Deutscher Weihnachtsmarkt Sofia. Te изпълниха коледни песни на немски език и допринесоха за доброто настроение в мразовития ден. Дядо Коледа изпита четвъртокласниците по немски език и беше впечатлен от познанията им. Участниците заслужиха своите...
Read More
На 12.11.2023 г. ученичката Виктория Петрова от 4. а клас, която е част от ансамбъл “Академик”, категория 10-12 години, участва в турнир “Държавно първенство по естетическа група гимнастика”. Този ансамбъл заема второ място на Балканиадата през лятото, а сега печели шампионската титла. Гордеем се с теб, Виктория!
Read More
На 06.11.2023 г. ученици от 4. и 5. клас от 56. СУ „Проф. Константин Иречек“ премериха сили с Триглавия змей в БНР, програма „Христо Ботев“. Състезанието беше интересно предизвикателство за децата. Участниците се забавляваха, отговаряйки на нестандартни въпроси и за всеки верен отговор получаваха не точки, а бонбони. Нашите ученици показаха знания от различни области на...
Read More
Спортните успехи на нашата възпитаничка Катрин Асенова от 3. д клас с класен ръководител Иван Браянов отново са повод за гордост. Тя за пореден път показа, че трудът и постоянството се възнаграждават. Катрин завоюва призовото първо място в турнира по джудо “Ботева слава”, провел се на 28.10.2023 в град Козлодуй.
Read More
1 2 3 13