Caption Aligned Here

Blog Full Right Sidebar

Златна есен във фоайето на 56. СУ „Проф. Константин Иречек“ с творби на учениците от втори клас. Изложбата е етап от екологичното образование на учениците от начален етап. Тези великолепни есенни творби, изработени с природни материали, създават много настроение и слънчево-есенни усмивки. С благодарност за инициативата на учителите Хариета Андреева, Анна Янкова, Павлина Димитрова, Румяна Игнатова...
Read More
Скъпи ученици и родители, Тържественото откриване на учебната 2022/2023 година в 56. СУ „Проф. Константин Иречек“ ще се състои в двора на училището от 10:00 ч. Нека заедно да чуем за пореден път звънеца, приветстващ ученици и учители, готови да посрещнем предизвикателствата на новата учебна година смело и решително!
Read More
Уважаеми родители и бъдещи гимназисти, В приложения файл можете да намерите информация за процедурата за попълване на незаетите места за VIII клас (IV класиране). Екипът на 56. СУ „Проф. Константин Иречек“ Ви желае успех!
Read More
УВАЖАЕМИ КАНДИДАТ-ГИМНАЗИСТИ, УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, Записването на приетите на първо класиране ученици в 56. СУ „Проф. Константин Иречек“ ще се извършва в каб. 101, първи етаж от 08:00 до 18:00 часа. Съгласно информация, публикувана на интернет страницата на РУО – София-град, напомняме следното: Резултатите от първи етап на класиране следва да проверите в профила на ученика на сайта  https://infopriem.mon.bg....
Read More
За паралелката с разширено изучаване на математика са класирани първите 26 по списък (при равен брой точки се приемат и двамата кандидати). От 05.07 (вторник) до 08.07.22г. (петък) между 10:00 и 14:00 ч. на телефон 087-901-0885 приетите ученици следва да потвърдят записването си. В случай, че приет ученик се откаже, ще бъде поканен следващият в списъка.
Read More
1 2 3 4 5

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent News

Багрите на есента
November 7, 2022By
Тържествено откриване на учебната година
November 7, 2022By
Процедура за попълване на незаетите места
November 7, 2022By

Tag Cloud

Recent Works