Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

Sticky Post
Съгласно заповед РД09-2046/ 28.08.2023г. година на Министъра на образованието и науката са определени: ДАТИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ЗРЕЛОСТНИ ИЗПИТИ/ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ДЪРЖАВНИ ИЗПИТИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, КАКТО СЛЕДВА: Сесия май – юни • Задължителен държавен зрелостен изпит по български език и литература – 17 май 2024 г., начало 08,30 ч. • Втори задължителен държавен зрелостен изпит/задължителен държавен изпит за придобиване на професионална квалификация (в частта му по теория на професията)– 20 май 2024...
Read More
На 17.02 и 18.02.2024г. в зала Триадица, София се проведе национален турнир по ТАЕКУОН-ДО за купа Левски, Ева Димитрова от 2.а клас спечели златен медал. Желаем й много златни медали!
Read More
Ученичката от 2.а клас Ева Димитрова спечели бронзов медал в международното състезание в Словения под надслов “Равенство между половете”, организирано от Централен Полицейски ТАЕКУОН-ДО Клуб по проект Be Value Reload BEACON, съвместно с Румъния и Словения през периода 09.02-12.02.2024г.Гордеем се с Ева!
Read More
Ученикът Петър Зарев от 4. д клас, който през 2023 година заема второ място в състезание по таекуондо, спечели трето място в национален турнир по таекуондо – купа Леон 2024 година, който се проведе в Перник на 17.02.2024 година.Очакваме още спортни успехи от Пепи, с когото се гордеем!
Read More
В първи кръг на националното състезание IT Знайко по информационни технологии и програмиране Мартин от IVв клас и Сияна от IVa клас се представиха отлично. Чрез визуално програмиране (като използва Scratch) Мартин създаде програмата „Живота – преди технологиите и след тях“. Сияна разработи проекта си „Три места по света, които искам да посетя“ като презентация на MS Office PowerPoint, в която включи свои рисунки. Те демонстрираха знанията си в категории:...
Read More
С радост споделяме, че от катедра “Регионално развитие” в УНСС проведохме вълнуващ открит урок за учениците от 12-ти клас. Нашите гости представиха интересни перспективи и възможности за развитие след завършване на 12-ти клас. Вдъхновяващият урок подчерта важността на знанието и непрекъснатото самообразование в постигането на успешна бъдеща кариера. Благодарим на всички ученици, които взеха участие, и на катедрата за предоставената възможност за обогатяващ опит.
Read More
1 2 3 15